Az elmúlt 24 órában történt

2020.01.25. 11:07

Az aranyosapáti férfi felhívta a zsarukat, hogy megverte a feleségét, közben nem

Rendőrségi összefoglaló.

Forrás: Illusztráció / Pixabay

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 28 éves aranyosapáti lakossal szemben. Az eljárás adati szerint a férfi 2020. január 24-én 22 óra 27 perckor otthonából tett bejelentést a központi segélyhívóra, mely szerint bántalmazta a feleségét. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a bejelentés valótlan, nem történt bántalmazás. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai 2020. január 24-én Nyírbogdányban elfogtak egy 19 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mivel a testi sértés vétség elkövetése miatt jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem teljesítette. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 24-én Ópályiban elfogtak egy 26 éves helyi lakost. A férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot, mivel a jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem teljesítette. A rendőrök a körözött férfit elfogták és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában