sínekre hajtott

2020.03.25. 13:23

Tilos jelzés ellenére hajtott a vasúti átjáróba, letörte a sorompót – keresi a rendőrség

A vásárosnaményi rendőrök várják az ismeretlen gépjármű vezetőjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, illetve a bűncselekményt elkövető személyről, vagy az általa vezetett gépjárműről bármilyen információval rendelkeznek.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya 15070/207/2020. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az eljárás adatai szerint eddig ismeretlen személy 2020. március 24-én 16 óra körül az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett a 41-es számú főút 39-40. kilométere között.

Haladása során Nyírmadánál a vasúti átjáróban a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behajtott, melynek során a lezárt állapotban lévő vasúti félsorompó rúdját letörte. Az ismeretlen elkövető a cselekmény elkövetése után megállás nélkül tovább közlekedett Nyíregyháza irányába.

A rendőrség várja az ismeretlen gépjármű vezetőjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, illetve a bűncselekményt elkövető személyről, vagy az általa vezetett gépjárműről bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán személyesen (4800 Vásárosnamény, Kossuth u. 7-11.), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában