Az elmúlt 24 órában történt

2020.04.20. 07:57

Meg akarta ölni magát a nő az Északi körúton, a tűzoltók a fürdőszobában találtak rá...

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Dugólétra segítségével jutottak be a megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy nyíregyházi lakásba, az Északi körúton. A bejelentő elmondása szerint, a volt barátnője öngyilkossággal fenyegetőzött üzenetben, amelynek elolvasását követően a férfi megpróbált bejutni a négyemeletes társasház földszinti lakásába, ám nem tudott. A hivatásos tűzoltók a fürdőszoba padlóján találták meg a hölgyet, akit a mentők kórházba szállítottak.

Nádas, erdő aljnövényzete égett három hektáron vasárnap, a leveleki József Attila utcában. A nyírbátori és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók puttonyfecskendőkkel és kéziszerszámokkal oltották el a szabadtéri tüzet. Dombrádon, a Bercsényi utcában kommunális hulladék, Mátészalkán, a Zöldfa utcában száraz fű és gaz égett. Mándokon, a Nyárfás utca végén is keletkezett szabadtéri tűz. A beavatkozók kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Nagyméretű, kidőlt fa elkorhadt gyökere izzott a vajai Vay-kastély udvarán. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók puttonyfecskendőkkel és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Két kiszáradt nyárfa törzse izzott Milotán, a Tisza parton. A kiérkező fehérgyarmati hivatásos egység vízsugárral szüntette meg az izzást. Egyik esetben sem történt személyi sérülés.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában