katvéd

2020.06.29. 07:55

Izzott, szikrázott, égett, dőlt – nem unatkoztak a hétvégén a tűzoltók

Katasztrófavédelmi hírek.

Szikrázott, égett egy fehérgyarmati transzformátor teteje tegnap. A Kiss Ernő utcai esethez a helyi hivatásos tűzoltók vonultak, biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi tegnap Nagyecseden, a Vásártér utcában. Az eltört oszlopot az áramszolgáltató kicserélte, a helyszínt a nagyecsedi önkéntes tűzoltók biztosították.

Nagyméretű akácfa dőlt a 41-es számú főútra, félpályás útzárat képzett a 26-os kilométerszelvény közelében. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a közúti akadályt.

Lakóház villanyóra-ládája izzott vasárnap Rétközberencsen, a Fő utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók eltávolították az izzó burkolatot, majd átadta a helyszínt az áramszolgáltatónak, aki leválasztotta az ingatlant a hálózatról. A tűz a lakóházra nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt.

Járdára, úttestre dőlt egy nagy fűzfa Nyíregyházán, a Nyugati 1. utcában. A kiérkező nyíregyházi hivatásos egység motoros láncfűrésszel, kéziszerszámokkal távolította el a fát, személyi sérülés nem történt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában