baleset

2020.06.27. 15:15

Fotókkal frissítve – Súlyos baleset az elkerülőn

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nyírturán keresztül terelik.

Frissítés – 17:45

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 17 órakor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

 


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. június 27-én 14 óra 45 perc körül a 4-es számú főút és a 403-as számú főút kereszteződésénél, Nyírtura közelében.

Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött.

A baleset következtében az elsődleges adatok szerint öten megsérültek.

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nyírturán keresztül terelik – közölte szerkesztőségünkkel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Katasztrófavédelem közleménye

Két gépkocsi ütközött össze Nyírtura térségében, a 4-es főút és a 403-as út kereszteződésében. A járművekben összesen öten utaztak. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat. A társhatóságok is a balesethez érkeztek, a 403-as út érintett szakaszát lezárták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában