Az elmúlt 24 órában történt

2020.07.15. 11:15

Liftben ragadt egy férfi Nyíregyházán

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Forrás: illusztráció / shutterstock

Liftben ragadt egy férfi kedden Nyíregyházán, a Szántó Kovács János utca egyik társasházában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre, akik kéziszerszámok segítségével nyitották ki a liftajtót. Személyi sérülés nem történt.

Nyíregyháza-Oroson, a Nyíregyházi úton egy 12x15 méter alapterületű fémvázas raktárban lámpatest égett. Az épületben 16 fő dolgozott, közülük ketten porral oltó készülékkel eloltották a tüzet, a többiek elhagyták a helyiséget. Személyi sérülés nem történt, a tűz nem terjedt tovább. Az épületben tűzjelző működött, az jelezte a tüzet. A kiérkező nyíregyházi hivatásos tűzoltók átszellőztették a raktárat, hőkamerával vizsgálták meg az armatúra feletti részeket, további izzást nem tapasztaltak.

Árokba csapódott, fának ütközött egy autó Nyíregyháza külterületén, az Alsóbaduri úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet.

Berendezési tárgyak égtek kedd este egy nagyhalászi családi ház tetőterében. Az Arany János utcai esethez a nyíregyházi hivatásos, az ibrányi önkormányzati és a nagyhalászi önkéntes tűzoltók vonultak. A beavatkozók légzésvédelem mellett oltották el a tüzet, majd túlnyomásos ventillátorral kiszellőztettek, a tetőteret hőkamerával átvizsgálták. Személyi sérülés, lakosságvédelmi intézkedés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában