Az elmúlt 24 órában történt

2020.07.22. 08:37

Szivárgott a gáz Szamosangyaloson, a fűtéscsövek közé szorult macska Nyíregyházán

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem

Kisteherautó és személygépkocsi ütközött kedd reggel Baktalórántházánál, a 4105-ös számú úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket.

Fűtéscsövek közé szorult macskán segítettek a nyíregyházi hivatásos tűzoltók tegnap. Nyíregyházán, a Krúdy Gyula utcai bölcsődénél kézi erővel szabadították ki a bajba jutott állatot a beavatkozók.

Kerítésnek ütközött egy kisbusz kedd reggel Nyíregyházán, a Bocskai utcán. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint két nyíregyházi hivatásos egység vonult a helyszínre. A sofőrt feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A balesetben ketten sérültek meg. A műszaki mentés idejére félpályás útzár volt érvényben.

Kommunális hulladék égett Aranyosapáti belterületén, a Béke úton. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók oltották el a tüzet.

Szivárgott a gáz Szamosangyaloson, a Rákóczi utcában, miután egy mezőgazdasági vontató lakossági, bekötő gázvezetéknek ütközött tegnap. A csengeri önkormányzati tűzoltók szüntették meg a szivárgást, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét végzett. Lakosságvédelmi intézkedés nem történt.

Közúti akadályt képzett egy leszakadt faág Nyíregyházánál a 3834-es számú úton. Barabásnál a 4124-es út 2-es kilométerszelvényénél, valamint Vámosatya és Gelénes között egy-egy fa az úttestre, a nyíregyházi Mohács utcában pedig villanyvezetékre és kerítésre dőlt egy fa. Az egységek kézi erővel, motoros láncfűrésszel avatkoztak be a helyszíneken.

Családi ház tetőszerkezete égett kedden a nyíregyházi Muskotály utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy tiszateleki lakóház villanyóraszekrénye. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a tüzet eloltotta, az egység az utómunkálatokat végezte. Személyi sérülés nem történt.

Hajnali 1 óra körül munkásokat szállító busz és személygépkocsi ütközött érintőlegesen Tuzsérnál, a 4-es főút 332-es kilométerszelvényénél. Az autó árokba csapódott, sofőrje megsérült, a mentők kórházba szállították. A busz utasai nem sérültek, pótló busz szállította őket tovább. A záhonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit, majd a rendőrségi helyszínelést követően a forgalmi akadályt megszüntette.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában