Az elmúlt 24 órában történt

2020.09.04. 10:03

Balesetek, sérült gázcsonk

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Fotó: Nyírbátori HTP

Két személygépkocsi ütközött csütörtök reggel a 4-es számú főúton, a nyírpazonyi Szabolcs utcai kereszteződésnél. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, az egység megszüntette a forgalmi akadályt. A beavatkozás és a baleset helyszínelése idejére az érintett szakaszon, félpályán haladt a forgalom. Személyi sérülés nem történt.

Húsz milliméter átmérőjű lakossági gázcsonkot sértett meg egy munkagép fűkaszálás közben Nyíregyházán, a Vezér utcában. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói biztosították a helyszínt, a gázszolgáltató a szivárgást megszüntette, a sérült vezetéket helyreállította. Személyi sérülés és lakosságvédelmi intézkedés sem történt. A katasztrófavédelmi kirendeltség iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett.

Megsérült az egyik fehérgyarmati oktatási intézmény tornatermének stablon lemeze. A leváló darabok veszélyt jelentettek az ott tanulókra, dolgozókra. A sérült lemezrészeket a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók távolították el.

Árokba csapódott egy személykocsi csütörtök délután a 4927-es úton, Máriapócsnál. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autóban csak a sofőr utazott, megsérült és ugyan nem szorult be, ám könnyebb mozgatása érdekében a beavatkozók a jármű egyik ajtaját feszítővágó berendezéssel eltávolították. A mentők az autót vezető férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában