Az elmúlt 24 órában történt

2020.09.18. 08:01

Szabadtéri tüzek, főútra dőlt fa

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Veszélyesen megdőlt egy tizennyolc méteres tuja Nyírpazonyban. A fa lakóépületet és járókelőket veszélyeztetett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

Szabadtéri tüzek miatt is vonultak csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói. A tiszalöki Akácfa utcában háromszáz négyzetméteren, foltokban égett száraz fű, gaz. Tiszavasvári önkormányzati tűzoltói puttonyfecskendővel, kéziszerszámokkal avatkoztak be. Jánkmajtison, az Arany János utcában ötszáz négyzetméteren napraforgó tarló égett. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók két gyorssugárral, kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Nyíregyházán, a Barát utcában öt négyzetméteren égett avar. A helyi hivatásosok kéziszerszámokkal avatkoztak be. Személyi sérülés egyik helyszínen sem történt.

Nagy méretű fa dőlt a 36-os számú főútra csütörtök este, Nagycserkesz közelében, a Cigánybokori letérőnél. A forgalmi akadály képező fát a nyíregyházi hivatásos tűzoltók távolították el motoros láncfűrésszel.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában