Az elmúlt 24 órában történt

2020.11.13. 09:28

Eltiltották a vezetéstől, mégis a volán mögé ült

Rendőrségi összefoglaló.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrsének munkatársai 2020. november 11-én Dombrádon elfogtak egy 18 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. november 12-én elfogtak egy 28 éves hodászi lakost. A férfi ellen a Mátészalkai Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály munkatársai intézkedtek 2020. november 12-én az M3-as autópályán egy személygépkocsival közlekedő 24 éves budapesti lakossal szemben. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a Budapesti XIV. Kerületi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában