Az elmúlt 24 órában történt

2020.11.10. 09:07

Lesodródott az útról és fának ütközött

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Személygépkocsi és motorvonat ütközött Nyíregyházán, a Lapály utcai vasúti átjáróban hétfőn. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a személygépkocsit. Személyi sérülés nem történt.

Az összehordott gally égett tíz négyzetméteren Jánd és Darnó között tegnap. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Lerakódott korom izzott egy családi ház kéményében Nagykállóban, a Kossuth utcában hétfőn. A nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az égésterméket. Személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az útról és fának ütközött egy személygépkocsi Tiszaeszláron, az Aradi utcában tegnap. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltókat riasztották a balesethez, a jármű áramtalanítását végezték el. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában