bűnügy

2021.03.02. 08:58

„Ma éjszaka megdöglesz” – ordította és gázt adott a tomboló férj Tiborszálláson (videó)

A nő az utolsó pillanatban reagált, amikor felismerte, hogy a férje autója közelít felé bőgő motorral.

Nagy sebességgel akarta halálra gázolni feleségét egy férfi Tiborszálláson. A pár már évek óta válófélben volt, majd miután elmérgesedett a viszonyuk, a férfi többször bántalmazta a nőt, volt, hogy rá akarta gyújtani a házat, ezért távoltartást rendeltek el ellene. Miután a dühös férj megtudta, hogy ennek tartamát meghosszabbították, úgy döntött, megöli a nőt.

Munkahelyéről tartott hazafelé a férjétől válófélben lévő tiborszállási nő 2021. február 25-án este. A házukhoz közeledett, amikor arra lett figyelmes, hogy az utca végéből egy gépkocsi, amelynek fényszórói az esti sötétség ellenére nem működtek elindult, és nagy sebességgel felé tartott. A nő az utolsó pillanatban reagált, amikor felismerte, hogy a férje autója közelít felé bőgő motorral.

Félreugrott, így csak az egyik lábát érte az ütközés, aminek következtében könnyű sérülést szenvedett. A ház felé igyekezett, hogy mielőbb kerítésen belül legyen, mert a férfi tovább hajtott ugyan, de megfordult, és gyorsan közeledett.

Az asszonynak sikerült a kapun belülre kerülnie, éppen amikor az autó a kerítésnek csapódott.

A férfi mielőtt elhajtott kikiabált az autóból, és halálosan megfenyegette feleségét.

A rendőrök a bejelentés után tiborszállási tartózkodási helyén rövid időn belül elfogták a 45 éves férfit, aki távoltartás hatálya alatt támadt rá az asszonyra. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával H. S.-t gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Letartóztatta a bíróság a férfit

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója 2021. február 27-én az emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban 1 hónap időtartamra elrendelte H.S. gyanúsított letartóztatását.

A gyanúsított büntetlen előéletű, azonban jelenleg más büntetőeljárás is van vele szemben folyamatban, mely személy elleni erőszakos bűncselekményt szintén a sértett sérelmére követett el. A bíróság szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábra helyezése esetén a hatóságok elől megszökne, elrejtőzne, a sértettet megfélemlítené, valamint újabb

bűncselekményt követne el a sértett sérelmére, ezért elrendelte a letartóztatását.

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/el-akarta-gazolni-feleseget-tiborszallason-masodperceken-mult-az-asszony-elete-video-4867669/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában