Sziréna

2021.05.25. 15:17

A pünkösdi hosszú hétvégén történt

Péntektől hétfő éjfélig 31 segélyhívás érkezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletére.

Pénteken ágy égett egy nyíregyházi ikerház szobájában. A helyi hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat a Tégla utcai ingatlannál. A tűz nem terjedt tovább, személyi sérülés nem történt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Oldalára borult egy nyerges vontató a 4-es számú főút tiszabezdédi körforgalmánál. A tehergépkocsi rakománya műanyag csomagolóanyag volt. A járművet a záhonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították, személyi sérülés nem történt.

Szombaton teljes terjedelmében égett egy pátrohai lakóház. A kisvárdai hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat a Petőfi utcai, ötven négyzetméteres ingatlannál. Személyi sérülés nem történt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett.

Lerakódott korom izzott be egy nagycserkeszi családi ház kéményében. A nyíregyházi hivatásosok kéziszerszámokkal szüntették meg az izzást. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, a kéményseprők értesítése megtörtént.

Nagy méretű fa dőlt az úttestre Tiszaadony és Barabás között. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt.

Vasárnap teljes terjedelmében égett egy műanyag hulladéktároló a szakolyi köztemetőben. A helyi önkormányzati egység gyorssugárral, kéziszerszámokkal avatkozott be. Személyi sérülés nem történt.

Személygépkocsi égett Pócspetriben, a Petőfi utcán. A nyírbátori hivatásosok fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Hétfőn nem történt tűzoltói beavatkozást igénylő esemény – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában