kék hírek

2021.06.17. 09:47

Zavart nő kószált Nyíregyháza határában éjszaka – rendőrök helyezték biztonságba

Rendőrségi hírek megyénkből.

Forrás: illusztráció/shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. június 16-én elfogtak egy 39 éves ilki lakost. A férfi a részére a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2021. június 16-án Nagykállóban intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 23 éves nyíregyházi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Az egyenruhások a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A rendőrségre egy telephely biztonsági őre tett bejelentést 2021. június 16-én éjszaka, hogy Nyíregyháza külterületén egy feltehetően zavart nő kószál az úton. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai perceken belül a helyszínre érkeztek, és a zavartan viselkedő nehezen kommunikáló idős nőhöz mentőt hívtak. Az egyenruhások az Országos Mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig felügyelték a 72 éves nő állapotát, majd biztonsági intézkedés keretében közreműködtek az egészségügyi intézménybe történő szállításában – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában