bűnügy

2021.07.25. 08:29

Nem aprózta a nyíregyházi fiatal – jogsi nélkül, részegen

Rendőrségi hírek megyénkből.

Forrás: illusztráció/shutterstock

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai 2021. július 24-én Tyukodon elfogtak egy 22 éves helyi lakost. A férfi ellen a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. július 24-én elfogtak egy 50 éves anarcsi férfit, akinek körözését a Kisvárdai Rendőrkapitányság azért rendelte el, mert a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2021. július 24-én elfogták P. L. 35 éves tiszavasvári férfit, akinek körözését a Tiszavasvári Rendőrkapitányság azért rendelte el, mert a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei ellenőriztek 2021. július 24-én Mátészalkán egy személygépkocsival közlekedő 26 éves demecseri lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi a jármű vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai intézkedtek 2021. július 24-én egy személygépkocsival közlekedő dombrádi lakossal szemben miután Székely és Ramocsaháza közötti útszakaszon járművével az árokba hajtott. Kiderült, hogy a 21 éves nő nem rendelkezik a jármű vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel. A járművezetőt a rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek 2021. július 24-én Nyíregyházán egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt az általa vezetett gépkocsival a közúti forgalomban, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A 22 éves férfival szemben alkoholszondát is alkalmaztak, amely pozitív értéket jelzett. A rendőrök a járművezetőt előállították a rendőrkapitányságra és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, az ittas járművezetés gyanúja miatt pedig vele szemben külön büntetőeljárást kezdeményeztek – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában