Sziréna

2021.08.15. 08:55

A besenyődi, kékcsei és tiszaeszlári férfiak mellett egy ópályi nő is a rendőrök horgára akadt szombaton

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2021. augusztus 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

Teen crime, arrest and jail - Criminal teenager girl prisoner woman in handcuffs blue background

Forrás: Illusztráció/Dreamstime

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. augusztus 14-én intézkedtek egy 34 éves ópályi nővel szemben, akinek körözését a Mátészalkai Rendőrkapitányság azért rendelte el, mert a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a nőt az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2021. augusztus 14-én elfogtak egy 24 éves besenyődi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai az egyik tiszakanyári vendéglátóhelyen intézkedtek egy 67 éves kékcsei lakossal szemben 2021. augusztus 14-én. A férfi ittas állapotban kötekedett, kiabált a többi vendéggel, amit a rendőrök intézkedése, és többszöri felszólítása ellenére is folytatott. Az egyenruhások garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek 2021. augusztus 14-én Nyíregyházán egy személygépkocsival közlekedő 51 éves tiszaeszlári lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy vett részt az általa vezetett gépkocsival a közúti forgalomban, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a járművezetőt előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában