tűzeset

2021.08.23. 10:20

Lángra kapott egy melléképület Fényeslitkén – egy gázpalack is felrobbant

A Váci Mihály utcában keletkezett tüzet a tűzoltók körülhatárolták.

Frissítés:

Eloltották a tüzet Fényeslitkén

Fát tároltak abban, a harminc négyzetméteres melléképületben, amely a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fényeslitkén, a Váci Mihály utcában gyulladt ki. A lángok átterjedtek két másik melléképület tetőszerkezetére is. Az épületben a kisvárdai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack fel is robbant, a rajoknak másik három gázpalackot sikerült kihozniuk. Az egységek a lángokat három vízsugárra oltották el.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Teljes terjedelmében ég egy harminc négyzetméteres melléképület a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fényeslitkén, a Váci Mihály utcában. A lángok átterjedtek két másik melléképület tetőszerkezetére is. Az épületben a kisvárdai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack fel is robbant, a rajoknak másik három gázpalackot sikerült kihozniuk. Az egységek a lángokat körülhatárolták, a szomszédos melléképületek tetején keletkezett tüzet pedig rövid időn belül eloltották.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában