A helyszínen meghalt

2021.09.06. 07:17

Halálra gázoltak egy nőt Györteleknél

Befejezték a helyszínelést.

Forrás: illusztráció / shutterstock

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. szeptember 5-én 20 óra 49 perc körül a 49-es számú főúton Győrtelek és Ököritófülpös között. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A baleset következtében a gyalogosan közlekedő nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség a baleset helyszínelését félpályás útlezárás mellett elvégezte, a forgalomkorlátozást 1 óra 14 perckor feloldotta. A forgalom ismét zavartalanul haladhat. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel közlekedjenek, és a közlekedési szabályokat mindig tartsák be.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/rapolton-elt-a-haromgyermekes-edesanya-akit-gyortelek-es-okoritofulpos-kozott-gazoltak-halalra-video-5364932/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában