Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.10.11. 08:39

Feszítővágóval sztabadították ki a sofőrt Kállósemjénben

Megyei katasztrófavédelmi összefoglaló.

Egy családi ház villanyórája gyulladt ki tegnap dél körül Tyukodon, a Bem utcában. A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanítottak az ingatlannál és egy porral oltó tűzoltókészülékkel megszüntették az izzást, parázslást. A tűz nem terjedt tovább, személyi sérülés nem történt.

Kétszáz négyzetméteren lángolt a száraz aljnövényzet Nyírtelek-Belegrád tanyánál, a nyíregyházi Orgona utcában összehordott szemét, ruhanemű és fűrészpor égett vasárnap. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés egyik helyszínen sem történt.

Lesodródott az úttestről, majd egy transzformátor-oszlopnak ütközött egy személygépkocsi tegnap hajnalban a kállósemjéni Deák Ferenc utcában. A járműben ketten utaztak, az utas kiszállt, a sofőrt a kiérkező nyírbátori hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágó berendezés segítségével, majd átadták a mentőszolgálatnak. A forgalmi akadályt nem képező járművet a nyírbátori tűzoltók áramtalanították – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában