Nyíregyháza

2021.10.28. 12:34

Késelés a Vécsey közben? – Utánajártunk, mi történt

Szerdán röppent fel a hír a közösségi médiában, hogy késelés történt a Vécsey köznél egy kocsmánál.

Forrás: illusztráció/shutterstock

Fotó: Shutterstock

„Amit tudok: Kis Peti kocsmánál kint voltak a rendőrök, egy ember a földön feküdt, egy másiktól meg a kést próbálták elvenni...” – írta szerdán délután egy kommentelő a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Nyíregyen Hallottam csoportban a Facebookon.

A további hozzászólásokból kiderül, nem a kocsmánál, hanem egy boltnál történt valami, volt hozzászóló, aki egészen pontosan tudni vélte, miért voltak kinn a rendőrök.

„...egy házaspár összeveszett a bolt előtt és a vita hevében a nő nem figyelt és egy autónak szó szerint nekiment,erre a pasi kést fogott a sofőrre hogy elütötte a nőjét.”

- állította valaki.

Mivel súlyos bűncselekményről szóltak a pletykák, kérdéssel fordultunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeleteséhez, aki megkeresésünkre a következőt válaszolta írásban:

Késelés, bűncselekmény nem történt.

Emberéletben tehát nem esett kár, feljelentés nem történt semmilyen részről, így valószínűleg elkönyvelhetjük az esetet egy „szokásos” környékbeli kakaskodásnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában