Az elmúlt 24 órában történt

2021.10.01. 10:51

Megtelt vízzel a pince

Nagy mennyiségű hulladék égett egy nyírbátori családi ház udvarán tegnap hajnalban. A Szegfű utcai tűzhöz a helyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tűz a lakóházat nem fenyegette.

Terményszárító berendezés szállító gumiszalagja égett tegnap kora reggel Kállósemjénben. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott dolgozók eloltották a tüzet. A hivatásos egység a szállítószalagot és környezetét hőkamerával átvizsgálták, majd a berendezés fém burkolatát megbontották, a még izzó részeket eltávolították. A terményre a tűz nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt.

Tűz keletkezett egy bökönyi családi ház villanyórájánál csütörtökön. A szakolyi önkormányzati tűzoltók és a helyi önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre, kiérkezésük előtt a tulajdonos az áramtalanítást elvégezte. Az egységek lánggal való égést nem tapasztaltak, hőkamera segítségével a tűzzel érintett részt átvizsgálták. A tűz az épületre, környezetére nem terjedt tovább. Az áramszolgáltató tájékoztatta a lakókat, hogy a villanyóra felülvizsgálatáig nem lehet visszakapcsolni az áramot. A lakóház fűthető maradt, de az elektromos áram hiánya miatt, 4 fő elhelyezéséről átmenetileg gondoskodtak.

Árokba csapódott egy személygépkocsi Ibránynál. A helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót.

Nagy mennyiségű víz gyűlt össze egy kisvárdai családi ház pincéjében. A víz veszélyeztette az ingatlan gázkazánjának működését. A helyi hivatásos tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el a vizet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában