Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.10.24. 09:21

Volt aki még ittas is volt – többen is lebuktak jogsi nélkül

Rendőrségi hírek megyénkből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. október 23-án Aranyosapátiban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 30 éves tiszaadonyi lakost. A férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá 2021. október 23-án egy személygépkocsival közlekedő nyírpilisi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a 21 éves járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek 2021. október 23-án Kemecsén egy személygépkocsival közlekedő kótaji lakost. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt az általa vezetett gépkocsival a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A 21 éves férfival szemben alkoholszondát is alkalmaztak, amely pozitív értéket jelzett. A rendőrök a járművezetőt a rendőrőrsre előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. Az ittas járművezetés gyanúja miatt vele szemben külön büntetőeljárást kezdeményeztek – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik