lezárt ügy

2021.11.08. 10:15

Új pszichoaktív anyaggal kereskedtek a nyíregyházi dílerek

Lakóhelyükön árusították a bódító hatású szert.

Fotó: rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást L. V. 36 éves és M. S.-né 37 éves nyíregyházi lakosok ellen. A nyomozók 2020. november 5-én összehangolt akció keretén belül a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak részvételével, otthonukban fogták el a férfit és a nőt.

A nyomozás adatai szerint mindketten nyíregyházi lakóhelyükön anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árultak bódító hatású szert. A rendőrök a lakásban tartott kutatás során 32,6 gramm mennyiségű új pszichoaktív anyagot, és azok értékesítéséből származó készpénzt találtak és foglaltak le. A tiltott szerek egy része már pakettekbe csomagoltan, eladásra volt előkészítve. A rendőrök a férfit és élettársát a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában