Döbbenetes egybeesés!

2022.03.17. 11:01

Akkor nyelte félre a szalonnát az ajaki férfi, amikor Baján egy nő a kakaós csigát

Míg, Baján egy földön fekvő 35 év körüli nőhöz kérték tegnap a mentők gyors segítségét, addig ezzel egy időben Ajakon egy lakásra riasztották az életmentőket egy 35 év körüli férfihez - írta az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

Forrás: illusztráció / Országos Mentőszolgálat

Mentésirányító bajtársaink instrukciói alapján, mindkét helyszínen megvizsgálták a betegeket, akik nem lélegeztek. Az utasítások szerint, a bejelentők azonnal megkezdték az újraélesztést, amit a perceken belül érkező mentők emelt szinten folytattak. Kiderült, egyik esetben egy kakaós csiga, másikban pedig egy szalonna darab akadt a betegek torkán, ez vezetett fulladáshoz. Az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően, az életmentés mindkét esetben sikerre vezetett és végül mindkettőjüket stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésekben résztvevőknek gratulálunk!

 

- Országos Mentőszolgálat -

Címkék#Ajak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában