Bűnügy

2022.07.07. 09:23

Kocsma elől lopott biciklit Rakamazon - hamar elkapták a 16 éves, timári fiút

Bűnügyi összefoglaló.

Fotó: Shutterstock

A Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2022. július 6-án elfogtak egy 28 éves geszterédi lakost. A férfi ellen a Budai Központi Kerületi Bíróság európai és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytatott eljárást egy 16 éves timári lakos ellen. A fiú 2022. július 6-án Rakamazon az egyik presszó elől eltulajdonított  egy biciklit. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek és rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a rendőrőrsre előállítottak és őrizetbe vettek. A rendőrök az ellopott kerékpárt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#bűnügy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában