Emberölés

2022.07.29. 13:46

Tragédia Újfehértón - A legfiatalabb gyerek talált rá meggyilkolt édesanyjára

Többször volt már konfliktus a házaspár között.

Fotó: Pusztai Sándor

A helyszínen járva egy utcabeli fiatalember, aki a neve elhallgatását kérte, lapunknak elmondta, többször volt már konfliktus az újfehértói Trombitás utcán élő házaspár között, a rendőrök is „megfordultak” ilyenkor a ház előtt.

Mint azt megtudtuk, a 48 esztendős asszonyra, aki Debrecenben dolgozott, a négy gyermeke (három fiú és egy lány) közül a legfiatalabb talált rá, ő értesítette a rendőrséget. Az is kiderült, hogy a válópert már beadták, de egyik fél sem akarta elhagyni a takaros, kiváló állapotban lévő családi házat.

- Kutyaugatásra lettünk figyelmesek, akkor jöttünk ki, és láttuk, hogy a mentők már a helyszínen vannak – mondta az anonimitásba burkolózó újfehértói fiatalember.

Forrás: Pusztai Sándor

Lapunknak sikerült felvenni a kapcsolatot az elhunyt asszony egyik gyermekével, aki nyilatkozott ugyan, de ahhoz nem járult hozzá, hogy a nevét közöljük. Elmondta, nem értik, hogyan következhetett be a tragédia, bár azt nem tagadta, hogy korábban több alkalommal volt konfliktus a szülei között.

- Ilyenkor kijöttek a rendőrök, aztán gyorsan elcsitult a veszekedés. Az biztos, hogy egyikünk sem marad a házban, a lakhatásunk biztosított, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő ...– mondta a meggyilkolt újfehértói asszony gyermeke.

A csütörtök esti emberölés helyszínén járva megtudtuk, T. László a feleségével és négy gyermekével több mint húsz éve lakott a Trombitás utcában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában