Még ilyet!

2022.08.19. 11:07

Fizetés nélkül, futva távozott a férfi egy nyíregyházi szállodából

A férfi telefonhívásra hivatkozva kiment a hotelből, majd onnan futva fizetés nélkül távozott.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

Fizetés nélkül, futva távozott az egyik nyíregyházi szállodából az a férfi, akit 10 nap szállás és étkezés után a recepciós felszólított, hogy rendezze a számlát.

A debreceni férfi 2022 márciusában jelentkezett be az egyik nyíregyházi hotelba, ahol tartózkodását folyamatosan hosszabbítva 10 éjszakát töltött.

Amikor a recepciós tájékoztatta, hogy nem tud tovább a szállodában maradni és rendeznie kell a számláját, a vádlott közölte, hogy nincs nála készpénz, de elvinné a számlát a munkáltatójához és visszajön annak kiegyenlítése miatt. Ezt a recepciós nem engedélyezte, ezért a férfi telefonhívásra hivatkozva kiment a hotelből, majd onnan futva fizetés nélkül távozott.

A férfi tévedésbe ejtette a szálloda alkalmazottját azzal, hogy a tartózkodásával felmerült szállás és éttermi fogyasztás költségét megfizeti, azonban ez a vádlottnak már a beköltözéskor sem állt szándékában, összesen 277.000,-Ft  tartozást halmozott fel.

Az ügyészség csalással vádolja, és vele szemben felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy az okozott kárt is térítse meg.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában