Rendőrség

2022.08.08. 13:44

Jelzett az alkoholszonda

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2022. augusztus 7-én Nyírmihálydiban elfogtak egy helyi lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő tyukodi lakost 2022. augusztus 7-én Porcsalmán. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a járművezető úgy közlekedett a közúti forgalomban, hogy a vezetéshez előírt hatósági engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 32 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. augusztus 7-én elfogtak egy 20 éves hodászi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mivel a részére kiszabott közérdekű munka büntetését önként nem teljesítette. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. augusztus 7-én Tiszabezdéden éjszaka intézkedés alá vonták egy személygépkocsival közlekedő nagyecsedi lakost. A rendőrök a 23 éves járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket jelzett. A férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ezért a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. Az ittas járművezetés elkövetése miatt pedig külön eljárás indult.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában