Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.08.18. 10:02

Két személygépkocsi ütközött össze Záhonyban

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

Két személygépkocsi ütközött össze Záhonyban, a Baross Gábor úton szerdán.

Az ütközés következtében az egyik autó a tetejére borult. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Földalatti csapadékvíz elvezető csőbe szorult egy kutya Újfehértón tegnap. A város önkormányzati tűzoltói a vezetéket kéziszerszámok segítségével megbontották, víz segítségével az állatot a nyílás irányába terelték, majd kiemelték.

Száz négyzetméteres vályog falazatú, lemez fedésű lakóház tetőszerkezete, villanyórája valamint a terasza égett teljes terjedelmében Mándokon szerdán. A tűz továbbterjedt a házhoz épített melléképületre is. A kisvárdai és a záhonyi hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez, három vízsugárral körülhatárolták és eloltották a lángokat. A beavatkozók az épületből két gázpalackot kihoztak, amelyeknek a visszahűtését elvégezték. A tűz miatt az épület lakhatatlanná vált, emiatt az ott élők rokonoknál kerültek elhelyezésre.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában