Sziréna

2022.09.18. 09:25

Ezért vették őrizetbe a nyírkátai nőt

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye rendőrségi eseményeiből.

Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2022. szeptember 17-én Nyíregyházán a vasútállomáson fogtak el egy körözés alatt álló kisvarsányi lakost. A férfi ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai 2022. szeptember 17-én elfogtak egy 36 éves kemecsei lakost. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai Demecserben ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő járművezetőt 2022. szeptember 11-én. A rendőrök megállapították, hogy a 30 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért a rendőrőrsre előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá Hodászon egy személygépkocsival közlekedő nyírkátai lakost 2022. szeptember 17-én miután lesodródott az úttestről és közlekedési balesetet okozott. A 29 éves járművezető a gépjárművet a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a nőt előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában