Baleset

2023.02.22. 07:07

Felborult és kigyulladt egy kamion az M3-as autópályán Nyíregyházánál - videóval frissítve!

Forgalomkorlátozásra kell számítani Nyíregyháza térségében, a főváros felé vezető oldalon.

Forrás: Autópályahírek.hu/Szaniszlo Csaba

Friss:

Eloltották a kamiont az M3-as autópályán

Egy nyerges vontató a középső szalagkorlátot átszakítva, a szembejövő sávban az oldalára borult. A kamion a baleset következtében kigyulladt és teljes terjedelmében égett az M3-as autópálya 229-es kilométerénél, Nyíregyháza térségében, a főváros felé vezető oldalon. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották a tüzet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a Vásárosnamény felé vezető oldalon a leállósávban halad a forgalom.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

--------------------

A középső szalagkorlátot átszakítva, a szembejövő sávban az oldalára borult, majd ki is gyulladt egy nyerges vontató az M3-as autópálya 228-as kilométerénél, Nyíregyháza térségében, a főváros felé vezető oldalon. 

A teljes terjedelmében égő kamiont a nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltják. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

---------------------------

A mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök Budapest irányába vezető bal pályatestet teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nagykállónál leterelik az autópályáról.

Közúti közlekedési baleset történt 2023. február 22-én 5 óra 48 perc körül az M3-as autópálya bal oldali pályatestén, a 229. kilométerszelvényben, Nyíregyháza térségében. Az elsődleges adatok szerint egy Budapest felől Vásárosnamény irányába tartó teherautó – eddig tisztázatlan okból – a szalagkorlátot átszakította és felborult.

A mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök Budapest irányába vezető bal pályatestet teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nagykállónál leterelik az autópályáról. A balesetben az elsődleges információk szerin egy személy megsérült.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában