Dombrád

2023.02.23. 09:38

Megrázó történet - Meghalt egy hat hónapos csecsemő Dombrádon (videó)

Szörnyű, ami vele történt.

Forrás: tenyek.hu

Meghalt egy hat hónapos csecsemő, amikor kizuhant egy pihenőszékből Dombrádon - olvasható a tenyek.hu oldalon. A kisgyerek fejre esett, súlyos koponyasérülés okozta a halálát. A székbe az apja tette bele, de a biztonsági övet nem csatolta be, ezért eshetett ki a kislány. A férfinak csak órákkal később tűnt fel, hogy nem lélegzik a kisgyerek. Mentőhelikoptert riasztottak, de nem tudták megmenteni a hat hónapos kislány életét. Az apa ellen eljárás indult.

Úgy tudjuk a 20 év körüli apja látta mi történt, ezért ölbe vette a 6 hónapos kislányt, de mivel nem talált rajta sérülést, lefektette és aludni ment. Eközben a kislány meghalt.

Mindez szeptemberben történt. Az édesanya épp kórházban volt másik, akkor másfél éves gyerekükkel, mert belázasodott. Ezért vigyázott az apja a 6 hónapos csecsemőre. A kórház feljelentést tett, és nyomozás indult. Az orvosszakértők szerint az eséstől olyan súlyos sérülést szenvedett a kislány, ami légzési és keringési elégtelenséget okozott. Az apa ellen most gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emeltek vádat.

Az ügyészség felfüggesztett fogházat kért a férfira. A tragédia körülményeit tovább vizsgálják.

Az egyik szomszéd nőnek hasonló korú unokája van, nyilatkozott a Tényeknek.

Forrás: tenyek.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában