Bűnügy

2023.03.06. 13:51

Lakásán fogadta az ügyfeleket a díler házaspár Nyíregyházán (fotók)

A házastársak otthonukban fogadták és szolgálták ki a vásárlókat.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Cs. 50 éves és M. Cs.-né 47 éves nyíregyházi lakosok ellen.

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint a pár az általuk megszerzett új pszichoaktív anyagot nyíregyházi otthonukban közösen árusították, köztük gyermekkorú személyeknek is. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi Igazgatóság nyomozói 2023. március 2-án összehangolt akció keretén belül otthonukban fogták el a házaspárt. A rendőrök a gyanúsítottak lakásán megtartott kutatás alatt közel 100 darab kábítószer gyanús tablettát, eladásra előkészített pakettekbe csomagolt fehér por állagú anyagot, valamint pénzt és a bódító hatású szerek kiméréséhez és csomagoláshoz használatos eszközöket foglaltak le.

 

A nyomozók a férfit és a nőt gyanúsítotti kihallgatásuk után őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk ügyészi indítványozására, amit azóta az illetékes bíróság elrendelt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#díler

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában