Budapest, Nyíregyháza

2023.07.17. 11:22

Az igazságügy kiválóságai

A vármegyénk bíróságain dolgozók is rangos elismeréseket vettek át Budapesten.

Szon.hu

Herczku Tímea, Vajda Istvánné és Tóthné Papp Enikő a díjátadáson (Dávidáné dr. Bacsó Mariann nem tudott személyesen részt venni az ünnepségen)

Forrás: Fotó: törvényszék

A bíróságok napja alkalmából, július 14-én Budapesten, az Országos Bírósági Hivatal épületében, központi ünnepség keretében vehették át az elmúlt egy évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó igazságügyi dolgozók a bírósági szervezet e célból alapított elismeréseit dr. Senyei György Barnától, az Országos Bírósági Hivatal elnökétől, dr. Varga Zs. Andrástól, a Kúria elnökétől, valamint dr. Matusik Tamástól, az Országos Bírói Tanács elnökétől.

A Nyíregyházi Törvényszék illetékességi területéről a Juhász Andor-díj ezüst fokozatát vette át Dávidáné dr. Bacsó Mariann, a Nyíregyházi Járásbíróság civilisztikai ügyszakos bírája. A Juhász Andor-díj bronz fokozatát kapta Tóthné Papp Enikő, a Kisvárdai Járásbíróság elnöki irodájának vezetője. Főtanácsosi címet kapott Herczku Tímea, a Nyíregyházi Törvényszék polgári irodájának vezetője. Vajda Istvánné, a Nyírbátori Járásbíróság polgári irodájának lajstromvezetője a bírósági szervezetrendszerben 45 éven keresztül végzett munkájáért vehetett át bírósági szolgálati oklevelet – tájékoztatta szerkesztőségünket dr. Bartha Andrea, a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában