Katasztrófavédelem

2023.07.28. 08:01

Hírek a katasztrófavédelemtől 2023.07.28.

Szon.hu

Apagyon, a Kossuth Lajos úton egy személygépkocsi motortere égett. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet a lakosság eloltotta, valamint az akkumulátort kivették a járműből. Személyi sérülés nem történt. A tűzoltók a motorteret egy sugárral visszahűtötték.

Vállajon, a Temető utcai templom tornyában, a huszonöt méter magasan lévő ablak kiesett. A mátészalkai és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a létraszer segítségével az ablakot eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Újfehértón, családi ház tetején több cserepet mozdított el a korábbi vihar a Rákóczi utcában, amelyet az újfehértói önkormányzati tűzoltók visszahelyeztek.

Egy ibrányi általános iskola tetején lévő nagyméretű antenna megdőlt, veszélyeztette az épületet. az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a létraszer segítségével, akkumulátoros gyors darabolóval az antennát eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Nyírmadán, a Petőfi utcában egy személygépkocsi árokba hajtott, tetejére borult. A járműben egy ember utazott, a mentők kórházba szállították. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a gépjármű áramtalanítását követően a helyszínt a rendőrségnek átadták. -adta hírül a szerkesztőségünknek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában