Robbanás

2023.08.10. 10:45

Házak és üzletek is beleremegtek a detonációba Nyíregyházán – Videó!

Nem sok maradt abból Ford Focusból, ami kigyulladt Nyíregyháza belvárosában, az égő jármű lángjai más autókban is kárt tettek - írta a Bors.

Szon.hu

Fotó: Bors

Az, hogy nem történt tragédia csak a szerencsének köszönhető, ugyanis az autó felrobbant, a hatalmas zajt sokan hallották a környéken lévők közül.

Kigyulladt egy személyautó Nyíregyházán, a Kossuth utcában. A jármű teljes terjedelmében égett. A felrobbant autó több másik kocsiban is kárt tett. Végül a nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltották el. A közelben lévők hangos robbanásról számoltak be, sokan fogalmaztak úgy, hogy az egész környék beleremegett. Szerencsére személyes sérülés nem történt. Elmondások szerint a robbanást egy zárlat okozta.

Hatalmas robbanás zavarta meg augusztus 8-án Nyíregyháza lakóinak nyugalmát. Többen arról számoltak be, hogy a robaj olyan erős volt, hogy a környező házak és üzletek is beleremegtek.

Fotó: Bors

– Nagyon durva volt, pont előttünk gyulladt ki és robbant fel az autó. Roppant félelmetes látvány volt – mesélte el a Borsnak az egyik szemtanú.

Voltak olyanok is, akik kimenekültek az utcára, mert azt gondolták, veszélyben lehetnek.

– Szerencsére nem ült az autóban senki és a közelében sem volt ember. A robbanás következtében szerte széjjel repültek az autó darabkái, Ha valaki akkor épp a járdán sétált volna, nem úszta volna meg sérülés nélkül – folytatta.

Körülbelül tíz percen át lángolt a gépjármű. Az egyik helyi tudomása szerint a robbanást egy zárlat okozta.

A kocsi tulajdonosa azt mondta, hogy zárlatos lett az autó fűtőrendszere. Nagyon feszült volt a történtek után, éppen a lányát vitte volna valahova – számolt be egy másik szemtanú.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában