Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.08.14. 15:25

Kerékpárverseny a vármegyében - Mutatjuk, hol és mikor kell forgalomkorlátozásra számítani!

A kerékpárverseny ideje alatt forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítani.

Szon.hu

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa 2023. augusztus 16-a és 17-e között kerül megrendezésre Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyében.

2023. augusztus 16-án a mezőny 11 óra 55 perckor Vásárosnamény, Szabadság térről rajtol el, majd Tákos, Csaroda, Tarpa, Tivadar, Gulács, Jánd településeken haladnak keresztül és három kör teljesítését követően 15 óra 25 perckor érkeznek vissza kiindulási helyére.

Fotó: rendőrség

2023. augusztus 17-én a versenyzők 10 órakor kezdik meg a körversenyt, amely Ibrányból indul és Nagyhalász, Kótaj, Buj, Paszab településeken áthaladva, a körverseny teljesítését követően 12 órakor Ibrányban érkeznek célba.

Fotó: rendőrség

2023. augusztus 17-én a kerékpárosok 17 órakor rajtolnak el Nyíregyházán a Kossuth térről. A verseny a Bocskai utcán keresztül a -Zrínyi Ilona u. -Bercsényi u. -Bethlen Gábor u. -Egyház u. - Kossuth u. - Ferenc krt. - Hunyadi u. - Vay Ádám krt. útvonalon halad a Korzó üzletházig, ahonnan a Dózsa György utca sétálóján keresztül 20 órakor érkeznek vissza kiindulási helyére.

Fotó: rendőrség

A verseny ideje alatt az érintett útszakaszokon időszakos forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítaniuk a közlekedőknek. A rendezvény zavartalan lebonyolítását a rendőrség és a polgárőrség közösen biztosítja.

Kérjük a közlekedőket, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal, a követési és az oldaltávolság betartásával közlekedjenek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában