Elkapták a szatírt!

2023.09.01. 08:52

A nő nemi szervét fogdosta a lépcsőházban, felvette a kamera

Az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte egy hónapra annak a férfinak a letartóztatását, aki egy irodaház lépcsőházában egy fiatal nőt szeméremsértő módon tapogatott.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

A sértett nő néhány héttel korábban reggel munkába indult, és feltűnt neki, hogy egy férfi már a buszmegállóban figyeli őt, sőt a buszra is felszállt. Ahogy a nő megérkezett a munkahelyére a férfi követte, majd bejutott a nő után az épületbe is, majd annak lépcsőházában hátulról a sértett nemi szervét megérintette, illetve trágár kifejezést is használt. Ezt követően a férfi elfutott a helyszínről. 
A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, sorra elemezte a kamerafelvételeket, majd sikerült beazonosítani az elkövetőt, akit őrizetbe is vettek. Kiderült, hogy a férfi különös és többszörös, sőt erőszakos visszaeső, szexuális bűncselekményekért már többször elítélték, legutóbb 2021-ben szabadult fegyházbüntetéséből. 
A rendőrség vizsgálja, hogy más nők sérelmére követett-e el ilyen és ehhez hasonló bűncselekményt a férfi.
- Dr. Szilágyi László, sajtószóvivő -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában