Kerékpáros tolvajok

2023.09.19. 15:20

Nem, ez nem egy akciófilm - Az utcán tépte ki a nyakláncot a fiú nyakából Nyíregyházán

A nyíregyházi nyomozók néhány napon belül azonosították és elfogták a tetteseket.

Szon.hu
Crime,Concept,:,Robber's,Hands,Stole,A,Gold,Necklace,From
Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 13, egy 16 és egy 18 éves nyíregyházi lakossal szemben - írta a police.hu.

Egy fiatal fiú tett feljelentést a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, és elmondta, hogy 2023. szeptember 10-én este hazafelé tartott, amikor az egyik gyalogos-átkelőhelynél két biciklis fiatal pénzváltás ürügyén megszólította. A fiúk kérését elutasította, és tovább folytatta útját. Ekkor hirtelen egy harmadik kerékpáros, vélhetően az előző kettő ismerőse, nagy sebességgel mellé hajtott, és kitépte a nyakából az ezüstláncát.

A rendőrök a bejelentés után haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést és a sértett személyleírása alapján az ismeretlen elkövetők azonosítását, felkutatását. Néhány napon belül elfogták a három fiatalt, akik gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek.

A rendőrök az adatok alapján azt is megállapították, hogy a három fiatal megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy az ékszerlopást megelőző napokban feltörtek egy nyíregyházi büfékocsit, ahonnan energiaitalokat és csipszeket vittek el.

A gyanúsítottak az eljárás alatt szabadlábon védekezhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában