Beregsurány

2023.11.20. 13:52

Bedrogozva vezette az autót

Szon.hu

Forrás: Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal facebook oldala

Az elmúlt napokban többször találtak kábítószert közúti ellenőrzésen a pénzügyőrök. Az elkövetők a legkülönfélébb helyekre rejtették el a tudatmódosító anyagot, és a kontroll idején is a szer hatása alatt is álltak.

Észak-Írországba tartott két utasával az a jármű, amit munkatársaink a sztráda ácsi pihenőjében vizsgáltak át. A sofőr és utasa gyorsan felhívták magukra a figyelmet. A járművezető szokatlan testtartásával került fókuszba: kabátjába egy úgynevezett „crack pipa” volt elrejtve, farpofái közé és alsónadrágjába kábítószert dugott el. A férfi elmondta, hogy a szer hatása alatt áll, a csomag egy részét pedig értékesítésre szánta. Utasa a bőröndjébe 210 doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát rejtett. A pénzügyőrök a sofőrt előállították, majd a 166 gramm kristályos halmazállapotú, kábítószergyanús anyaggal együtt átadták a rendőrségnek, míg az utassal szemben jövedéki törvénysértés miatt indítottak eljárást.

Alig egy nappal később egy magyar autóst ellenőriztek munkatársaink Beregsurány közelében. A sofőr cigarettásdobozából 81 rózsaszínű tabletta került elő, és az is kiderült, hogy a férfi is drog hatása alatt áll. A pénzügyőrök a kábítószergyanús anyagot és az utast a átadták a rendőrség munkatársainak. - olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal facebook oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában