Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.11.20. 10:35

Teljesítményfokozók a poggyászban

Több doboz engedély nélküli teljesítményfokozó készítményt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy ukrán állampolgárnál a Barabási Határátkelőhelyen.

Szon.hu

Forrás: NAV

Barabásnál szeretett volna belépni az ország területére egy magyar jármű ukrán utasa, aki az ellenőrzéskor mindössze két doboz ukrán zárjegyes cigarettát és egy liter alkoholt jelentett be. Azonban az utazótáska tételes vizsgálata során a pénzügyőrök, különböző típusú teljesítményfokozó készítményeket találtak, amiket a birtokos nyilatkozata szerint a fiának vásárolt.

A termékek forgalmazására a férfi nem rendelkezett engedéllyel, ezért az egyenruhások feljelentést tettek, és az ügyet átadták az illetékes rendőrkapitányságnak. - adta hírül szerkesztőségünknek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága Igazgatási és Humánpolitikai Főosztály Igazgatási Osztály kommunikációs referense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában