Fotók a helyszínről!

2024.01.20. 16:17

A Huszár-telepen élők szerint egy 39 éves nő az áldozat

A szomszédok azt mondták, pár napja már sem a nőt, sem a férfit nem látták.

Csatári Jázmin Abigél

Fotó: Pusztai Sándor

Mint ahogy arról kora délután beszámoltunk, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy, a nyíregyházi Huszár-telepen történt bűncselekménnyel összefüggésben. Lapunkkal a sajtóosztály közölte: a feltételezett elkövetőt elfogták és őrizetbe vették.

Kézen fogva sétáltak 

Munkatársaink a helyszínen jártak és az ott élőktől megtudták: az áldozat egy 39 éves hölgy, aki az élettársával lakott az egyik lakásban – a szomszédok úgy tudják, hogy a férfi a feltételezett elkövető. A társasházból éppen kilépő lakók elmondták, hogy szombat hajnalban, három óra körül négy rendőrautó érkezett a telepre. A helyszínelők kora délután távoztak, egy rendőrautó azonban ott maradt járőrözni. 

A szomszédokat nagyon megrázta az eset. Állításuk szerint az asszony az ötven év körüli párjával élt együtt, s közösen nevelték a férfi korábbi házasságából született gyerekeit, és az unokáit. Egy lapunknak név nélkül nyilatkozó férfi úgy hallotta, hogy az egyik gyerek jelentette be a gyilkosságot hajnali egy és két óra körül. A lakók azt mondták, ők semmit sem hallottak, de hozzátették: pár napja már sem a nőt, sem a férfit nem látták. Egy másik szomszéd korábban gyakran látta a párt kézen fogva sétálni, mint mondta, fel sem merült benne, hogy bármilyen gond lehet közöttük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában