Nyíregyháza

2024.01.22. 15:37

Borzalom! Napokig éltek nevelőanyjuk holttestével a gyermekek a Huszár-telepen!

A nyíregyházi férfi olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy a nő belehalt sérüléseibe.

Szon.hu

Forrás: KM

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást M. Zoltán 53 éves nyíregyházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi nyíregyházi otthonukban olyan súlyosan bántalmazta 39 éves élettársát, hogy a nő életét vesztette. A férfi a bűncselekmény után távozott otthonról, elhunyt élettársát a szobában hagyta, és több napig nem ment haza. Ilyen körülmények között hagyta felügyelet nélkül a lakásban öt kiskorú, gyámsága alatt álló gyermekét, akik közül a legidősebb, 14 éves fiú értesítette a mentőket, valamint egyik rokonukat a nő haláláról 2024. január 19-én.

A Szabolcs vármegyei nyomozók január 20-án M. Zoltánt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. A bíróság január 22-én elrendelte a gyanúsított bűnügyi felügyeletét.

A férfival szemben – amiatt, hogy a gyámsága alatt lévő öt kiskorú gyermeket halott élettársával együtt több napra egyedül hagyta – felmerült a kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja is, amit a nyomozók igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálnak - írta a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában