Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.01.31. 10:17

Még nem került elő, pedig keresőkutyákkal is kutattak az eltűnt dombrádi fiatalember után

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Kisvárdai Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi H. Róbert 31 éves dombrádi lakost.  A keresett férfi január 29-én dombrádi lakóhelyéről autóbusszal indult kisvárdai munkahelyére, azonban oda nem érkezett meg, azóta ismeretlen helyen tartózkodik és nem adott magáról életjelet.

Szon.hu

Forrás: Fotó: Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület

Kedden már a Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület is csatlakozott 4 fővel és egy területkereső kutyával a férfi felkutatásába. 

– A Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesülettől kaptuk a riasztást, a felkérésükre indultunk el az eltűnt dombrádi fiatalember keresésére. Kisvárda külterületén kamerafelvételek alapján láttunk neki a munkának. Erdős, elhagyott tanyasi területek környékét néztük át. Hatalmas részt jártunk be egész nap, és csak este sötétedéskor hagytuk abba a keresést. Sajnos eddig nem sikerült megtalálni a fiatalembert, ma már drónnal fogják a terepet átnézni – mondta el szerkesztőségünknek Hován Tímea, a Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület vezetője, aki mentőkutyák, terápiás kutyák, mantrailing keresőkutyák, sportkutyák képzésével is foglalkozik.

Lapunk kérdésére a vármegyei rendőr-főkapitányság megerősítette a hírt, hogy még nem került elő a fiatalember.

H. Róbert kb. 170 cm magas, átlagos testalkatú, fekete hajú, zöld szemű, feltűnően fehér bőrű. Eltűnésekor fekete oldalzsebes nadrágot, fekete sportcipőt, fekete pulóvert és sötétkék kabátot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Kisvárdai Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöldszámon is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában