Katasztrófavédelem

2024.02.29. 08:32

Az elmúlt nap tűzoltói beavatkozásai

Szon.hu
Forrás: Katasztrófavédelem.hu

Tűz keletkezett egy nyíregyházi, Bor utcai családi ház egyik szobájában szerda délelőtt.

A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tűz bealudt, a helyiségben elektromos vezeték égett, a hő hatására a szoba ajtajának üvege betört, a falak és bútorok kormozódtak. A tűzoltók utómunkálatokat végeztek, átvizsgálták a teljes ingatlant. Személyi sérülés nem történt, a ház lakható maradt.

Újabb szabadtéri lángok:

Kétszáz négyzetméteren égett a nádas Ópályiban, a Dankó István utca mögötti területen. A nyírbátori Görögtemető utcában hatvan négyzetméteren összehordott szemét, a 3821-es út mellett, Tiszabercelnél a kanális parton az aljnövényzet lángolt ötven négyzetméteren. A helyszíneken a mátészalkai és nyírbátori hivatásos, valamint az ibrányi önkormányzati tűzoltók fékezték meg a szabadtéri tüzeket.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy tiszadadai családi ház szobájában tegnap este. A jelzéskor a helyiségben cserépkályhával fűtöttek. A tiszavasvári önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók mérései nem mutatták ki a szén-monoxid jelenlétét az ingatlanban. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap este a 41-es főút 17-es kilométerszelvényének közelében. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelés után a forgalmi akadályt megszüntették. - olvasható a szabolcs.katasztrofavedelem.hu oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában