Rendőrség

2024.02.26. 09:23

Nem fizették be a pénzbírságot

Szon.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2024. február 25-én fogtak el egy körözés alatt álló nyíregyházi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság azért rendelt el körözést, mert a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, és azokat a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében az 59 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2023. február 25-én Tiszavasváriban elfogtak egy 34 éves helyi lakost. A férfi körözését a Tiszavasvári Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a férfit előállították a rendőrkapitányságra - írta a rendőrség.

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában