Katasztrófavédelem

2024.03.05. 09:12

Emelőkosárban ragadt egy férfi Nyíregyházán

Az elmúlt nap műszaki mentései és beavatkozásai.

Szon.hu

Forrás: Fotó: katasztrófavédelem

Tizenhárom méter magasságban, egy emelőkosaras jármű emelőkosarában ragadt egy ember tegnap délelőtt Nyíregyházán. Egy Korányi Frigyes utcai családi háznál, nagy méretű fenyő gallyazását végezték, amikor az emelőkosár meghibásodott. A helyi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett, egy villamossági szerelővel együttműködve a magasban rekedt férfit az emelőkosár vészüzemével földre segítették. Személyi sérülés nem történt - közölte a katasztrófavédelem.

Forrás: Fotó: katasztrófavédelem

Vakolatdarabok hullottak a járdára a nyíregyházi Hősök terénél, egy lakatlan, kétszintes épület homlokzatáról. A helyi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrával, kéziszerszámokkal távolították el a meglazult, a gyalogosforgalomra veszélyt jelentő vakolatrészeket. Személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az úttestről, egy parkoló személygépkocsinak ütközött, majd az árokban, az oldalára borulva állt meg tegnap délután egy kistehergépkocsi az őri Rákóczi Ferenc utcában. A járműben csak a sofőr utazott, sérülést nem szenvedett. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd kerekeire állították, a forgalmi akadályt megszüntették.

Éjszaka árokba borult egy személygépkocsi a 4-es főút 332-es kilométerszelvényénél, Tuzsér térségében. A záhonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában