Baleset

2024.03.19. 10:06

Rájárt a rúd a kamionosokra hétfő este

Lengyel Nóra

Több baleset is történt vármegyénkben 18-án, de személyi sérülés szerencsére egyik esetben sem történt.

 

Mátészalkán az Alkotmány utca és a Szalkay László utca kereszteződésben robbant le egy kamion a külső sávban! Kora délután, 14 óra után akadályozta a műszakihibás kamion a forgalmat.

 

Este 21 óra után szintén Mátészalkán, a Nyírcsaholy felőli végén rosszul fordult ki egy túlméretes szállítmányt fuvarozó kamion. A kanyarban megsüllyedt az út szélén, így elállta teljes szélességében az utat a műszaki mentésig.

 

Jármi belterületén pedig 23 óra körül egy kamiont kereke kapott lángra, fél pályán engedték a forgalmat. A Katasztrófavédelem információja szerint defektet kapott a jármű a Kossuth Lajos utcán, emiatt a gumija füstölt és a dobtárcsa, valamint az alvázszerkezet felmelegedett. A gépjármű vezetője a visszahűtést egy kézi porral oltó tűzoltó készülékkel megkezdte, majd a mátészalkai hivatásos tűzoltók egy gyorssugárral teljesen visszahűtötték a kereket és az alvázat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában