Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.04.17. 11:22

Kábítószerrel az autóban, engedély nélkül vezetett a férfi

Az elmúlt 24 órában történt.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Pexels.com

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai április 16-án Vaján ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő nyírvasvári lakost. A rendőrök az ellenőrzést alatt az autóban alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, és felvetődött a gyanú, hogy a férfi a vezetés előtt kábítószert fogyasztott, ezért őt mintavételre előállították. Az intézkedés során az is kiderült, hogy 30 éves férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, valamint járművezetés bódult állapotban és kábítószer birtoklás vétségek miatt pedig külön büntetőeljárást kezdeményeztek.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszalöki rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 27 éves tiszavasvári lakost április 16-án. A férfi ellen a Tiszavasvári Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai április 16-án Nyíregyházán ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő nagykállói lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a 20 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

-közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában