Helyi közélet

2008.09.29. 15:34

Fontos egy naprakész honlap Tiszadobon

<p>Tiszadob - A résztvevők egyöntetű véleménye szerint egy naprakész honlapnak nagy jelentősége lenne a település fejlődése szempontjából, hiszen ma ez az információ átadás és szerzés egyik legfontosabb eleme.</p>

A „turizmus világnapja” szellemében tartott szakmai megbeszélést a napokban Tiszadobon a Réti Mátyás Faluházban a Falusi Turizmus Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének titkára, Zlota József. Foglalkoztak a falusi turizmus aktuális kérdéseivel: minősítés, üdülési csekk elfogadásának szabályai, adóbevallás, marketing tevékenység.

A megbeszélés egyik fő témája volt Tiszadob rövid- és hosszútávú lehetőségeinek számbavétele. A résztvevők egyöntetű véleménye szerint egy naprakész honlapnak nagy jelentősége lenne a település fejlődése szempontjából, hiszen ma ez az információ átadás és szerzés egyik legfontosabb eleme. Tiszadobon megtalálható mindaz – kulturális értékek, természeti adottságok – ami a turizmus szempontjából fontos – tájékoztatta portálunkat Oláhné Nagy Ágnes művelődésszervező.

- M. Magyar László -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában